Cigler Marani Architects, a.s.

obec: Praha
adresa: Náměstí 14. října 17
stát: Česká republika (Czech Republic)

rok vzniku: 2001

poznámka:
Zaměstnává tým více než 50ti lidí.
Společnost Cigler Marani Architects, jež je založena na spolupráci dvou společníků Jakuba Ciglera a Vincenta Marani, je zaměřena na komplexní nabídku architektonických služeb. Cigler Marani Architects je kreativním architektonickým studiem, a současně se intenzivně podílí také na celkovém vývoji projektu od objemové studie, přes jednotlivé stupně včetně povolovacího procesu až do realizace.
Jakub Cigler, známý svými návrhy a místními i zahraničními zkušenostmi, je ceněným a kreativním společníkem. Američan Vincent Marani se zkušenostmi s technickým vedením projektů současné americké a evropské architektury, nabízí odborné znalosti v oblasti řízení projektů.
Kancelář společnosti Cigler Marani Architects je profesionálně a technologicky na takové úrovni, aby byla schopna nabídnout služby místním i zahraničním klientům. Tým Cigler Marani Architects rozumí nutnosti přizpůsobit se odlišným principům a normám jednotlivých zemí. Mezinárodní tým je vnímavý ke kulturním odlišnostem a společenským zvyklostem cizích zemí. Cigler Marani Architects je zároveń jedním ze zakládajících členů sdružení České rady pro šetrné budovy (Czech Green Building Council).
Architektonická společnost Cigler Marani Architects je známá kvalitními návrhy obchodních, kancelářských, residenčních a hotelových projektů.
zdroj - www.czgbc.org

Cigler Marani Architects, a.s.

kniha
  rok vydání   název (podnázev)
  2008   New Face of Prague (Současná architektura v Praze po roce 1989 / Contemporary Architecture in Prague after 1989)

Cigler Marani Architects, a.s.

osoba   narození rok od - do, poznámka
Cigler Jakub   26. 1. 1962     ???? - ????
Marani Vincent         ???? - ????