Ondřej Fibich

* 27. 1. 1954, Praha, Česká republika (Czech Republic)
básník, antikvář

 

národnost: česká
pohlaví: muž

heslo:
Po gymnáziu vystřídal různá manuální zaměstnání. V roce 1984 přijal křest, o dvanáct let později vstoupil do maltézského řádu. Je antikvářem na strakonickém hradě.

Bibliografie
1990 Země Jana Křtitele, KDU
1995 Podoby soumraku, Karmelitánské nakladatelství
1997 Čtyři rytíři, Setkání
1998 Pasovské elegie, Nakladatelství Franze Kafky
2001 Topografie, Petrov

Kontakt
Antikvariát na hradě, 386 01Strakonice, t. 0342/328440

zdroj - www.ipetrov.cz