Jana Hradecká

* 1970
pedagožka, scénografka, designérka, publicistka

 

pohlaví: muž

NK AUT: mzk2013779542

poznámka:
Interierová designérka, zakladatelka Interier design studia a školy INTERMEZZO, též scénografka a publicistka.

Jana Hradecká

Interiérová designérka, zakladatelka a ředitelka Interier design školy a interier design studia Intermezzo. Zakladatelka Asociace interiérových designérů a dekoratérů.
Profesně ji velmi ovlivnily dlouhodobé pobyty v zahraničí (Anglie, USA, Austrálie). Již přes 20 let se věnuje scénografii, publikuje v časopise Domov, Nové Proměny Bydlení, na e-portálu utulnydum.cz, v publikaci Best Office.. Vidět jste ji mohli v pořadech Bydlet jako, Sama Doma ČT či Snídaně s Novou. Všechny publikované články a rozhovory najdete v sekci Škola v médiích či na intermezzo blogu.
V intermezzu kromě jiného vyučuje Koncept tvorby interieru, Barvy v interieru, Historický vývoj stylů a světoví designery, vede workshopy, organizuje školení pro firmy. V interier design studiu se věnuje soukromým klientům, má za sebou mnohé realizace bydlení i komerčních prostor.
V roce 2013 vydala knihu Škola interiérového designu, která měla pro velký zájem již třetí dotisk (Grada). Navrhuje autorský nábytek, dělá scénografii pro dvě divadla.
intermezzo.cz, 17.8.2019

Jana Hradecká

 

Jana Hradecká

rok od - do   instituce, obec, poznámka
???? - ????   Intermezzo design lab, Praha, Oldřichova 620/34, zakladatelka

Jana Hradecká

encyklopedie/slovník
  rok vydání   název (podnázev), vydavatel, obec
  2018   100 let výtvarného umění v jižních Čechách (1918-2018), Galerie Procházka - Procházka Trans Ars v.o.s., České Budějovice (České Budějovice)