Renata Foltysová

* 22. 12. 1977
fotografka

 

pohlaví: žena

web: renaticefoto.cz

poznámka:
NK ne - 2019/08

Renata Foltysová

Narodila jsem se 22. prosince 1977 a nikdy jsem nebyla klidné, hodné děvčátko. Moje temperamentní dušička vždy hledala strom, na který mohu vylézt, louži v které se vymáchat, abych mohla život sledovat z toho nejzajímavěšího úhlu. Takže Renatečko mně moc neříkali a Renatice prostě sedí lépe. A to mně zůstalo dodnes :-)
Vystudovala jsem Vyšší odbornou školu a Hotelovou školu. Rok strávila na studiu v USA ve Wisconsinu na Superior Senior High school. V roce 2009 jsem začala studovat fotografii nejdříve na Lidové konzervatoři a Múzické škole v Ostravě, a poté jsem absolvovala rekvalifikační dálkové studium na institutu fotografických studií PHOTO – Genia v Brně.
Moje duše fotografky se však probudila mnohem dříve, a to když mi můj táta půjčil poprvé do ruky Flexaret. Nyní si žiju svůj sen profesionální fotografky. Fotím ve svém ateliéru a ještě mnohem raději mimo něj, a to v přírodě. Jsem vdaná, mám dvě dcery a s nimi trávím volné chvíle nejčastěji v pohybu, sportem na horách a v přírodě. Focení pro mě znamená vyprávění příběhů. Baví mne vdechnout život vzpomínkám.
renaticefoto.cz

Renata Foltysová

rok od - do   instituce, obec, poznámka
???? - ????   Opava (Opava), Opava (Opava), bydliště

Renata Foltysová

katalog autorský
  rok vydání   název (podnázev), vydavatel, obec
  2019   Libor Hřivnáč: Zrození Řádu, Libor Hřivnáč, Holasovice (Opava)